Invitatie in pelerinaj la Manastirea Frasinei…


Ca in fiecare an si post, de cativa ani incoace, vom merge iarasi, acum, la inceputul Postului Mare in pelerinaj la Manastirea Frasinei, judetul Valcea, iar la intoarcere, vom vizita Mănăstirile Turnu, Cozia și Ostrov, din județul Valcea.
Plecarea: La sfârșitul primei săptămâni din Sfântul și Marele Post al Pastilor – Vineri – 06.03.2020, orele 17,00, de la Piata Trapezului – Statia de Metrou 1 Decembrie, sector 3, București precum și de la Benzinăria OMV din fata/din proximitatea Cimitirului „Șerban Vodă” (Bellu).
Intoarcerea: a doua zi – Sambata – 07.03.2020, cu abatere/oprire pe la Mănăstirile Turnu, Cozia și Ostrov, din județul Valcea.
Deplasarea se va face cu microbusul domnului Adrian Ionescu, cu care am mai fost și în alte dati, precum si cu masinile noastre personale.
Vom pleca numai barbati, costul deplasarii fiind de 100 lei/persoana.
La cele patru sfinte asezari monahale vom duce pomelnice, acatiste si prinoase, ne vom caza, ca de obicei, la Manastirea Frasinei, vom participa la sfintele slujbe și rugăciuni de binecuvantare/dezlegare si vom servi masa (tot) acolo.
Pana luni – 02.03.2020, în prima săptămână din Sfântul și Marele Post al Pastilor, trebuie sa-mi comunicati numarul exact de persoane si numarul precis de masini; in acest sens, va rog foarte frumos sa va mobilizati/organizati si sa (va) vorbiti intre dumneavoastra, pentru a sti in/cu care masina veti fi/veti calatori sau cati veti merge cu microbusul!
Singurele doua popasuri, in afara celor trei lacasuri bisericesti, vor fi la Benzinariile MOL de pe autostrada A 1 (de) la km 80 si la cea de la întrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea.
Pentru orice alte detalii/informatii suplimentare va rog frumos sa ma contactati cu toata increderea!…
Asadar, pastram legatura!…
Va doresc sa aveti parte de un post binecuvantat!…
Doamne ajuta!
Stelian Gombos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.