Invitaţie la pelerinaj în pământul sfânt al Dobrogei…


manastirea cocos 13 – TLnews – Tulcea NEWS

Invitație la pelerinaj în pământul sfânt al Dobrogei!…

Durata pelerinajului: In perioada 18 – 19.09.2021.

Plecarea, deplasarea în pelerinaj: Sâmbăta dimineața – 18.09.2021, ora 6, de la baza Colinei bucuriei sau a Patriarhiei Romane.

Locuri disponibile în pelerinaj: 19 persoane.

Prețul pelerinajului: 150 lei/persoana, suma care include transportul cu microbuzul, trecerea cu bacul și taxa de pod.

Cazarea de sâmbătă seara va fi la Așezământul Pastoral – Social de la Niculitel și va costa 50 lei/persoana, taxa pe care o vom achita, direct, acolo, la fata locului.

Modalitatea și perioada de înscriere și de achitare în și pentru pelerinaj: Pana, cel târziu, miercuri – 15.09.2021, orele 20, prin depunere/virament bancar în contul: RO 07 BACX 0000003187837000 – la UniCredit Țiriac Bank, pe numele meu – Gomboș Stelian, cu precizarea, la detalii: taxa pelerinaj, iar dovada plății o voi primi prin whatsaap.

Detaliile pelerinajului: Masa de sâmbătă la prânz o vom servi la Așezământul Social – Pastoral al Parohiei „Sf. Treime și Sf. Ap. Andrei” din municipiul Tulcea, prin bunăvoința, amabilitatea, dragostea și ospitalitatea P. C. Părinte Paroh și Protoiereu Romeo Gabriel Ispas.

Duminica dimineața vom participa la Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sf. Treime” Cocos iar masa duminicala de prânz o vom servi la aceasta mănăstire, prin dragostea, bunăvoința, binecuvântarea și generozitatea P. Cuv. Părinte Stareț Visarion Scutaru.

Masa de seara, cina, o vom servi, fiecare, din pachetul propriu.

Cazarea de sâmbătă seara, asa, după cum am mai spus, o vom avea la Așezământul Pastoral – Misionar al Protoieriei Niculitel, contra sumei de 50 lei/persoana, pe care ii vom achita, atunci, acolo.

Itinerarul este urmatorul: Sâmbăta dimineața – București – Drajna – Lehliu – Călărași – trecere cu bacul pe la Ostrov – Mănăstirea Dervent – Mănăstirea Sf. Ap. Andrei – Mănăstirea Sf. Maria Techirghiol – Tulcea – Biserica „Sf. Treime și Sf. Ap. Andrei” din Tulcea – masa de prânz – Catedrala Episcopală din Tulcea – Așezământul Spiritual (Martiriconul) de la Niculitel – Așezământul Social – Pastoral din Niculitel – cazarea.

Duminica dimineața la ora 7 ne vom deplasa la Mănăstirea „Sf. Treime” Cocos, unde vom participa la Dumnezeiasca Liturghie și vom servi masa de prânz.

Va urma vizitarea mănăstirilor Celic Dere și Saon, după care vom veni către către București, către casa, unde vom ajunge duminica seara.

La toate aceste sfinte așezăminte monahale și lăcașuri de cult puteți scrie și duce pomelnice, donații sau acatiste!…

Precizare: Nu (mai) fac înscrieri și nici nu mai returnez suma plătită celui sau celor care renunță, între timp, mai târziu de ziua de miercuri – 15.09.2021, ora 20!…

Oricare dintre doritori este considerat înscris numai în momentul în care a și achitat suma de 150 lei, care reprezinta contravaloarea pelerinajului și mi-a și transmis dovada plății prin vhatsaap!…

Pentru orice alte relații, detalii sau informații suplimentare, va stau la dispoziție, la numărul de telefon: 0745/265661!…

Pastram legătura!…

Dumnezeu sa ne poarte de grija și sa nu ajute, tuturor, în continuare, în tot lucrul cel bun! Amin!…

Stelian Gombos

steliangombos.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.